Další letošní sportovní úspěchy ZŠ Křesomyslova

DSCN4884Pohár Rozhlasu – dvakrát bronz

V letošním ročníku Poháru Rozhlasu přivezli medaile mladší žáci i starší žáci, kteří shodně obsadili 3. místa. Soutěží se v běhu na 60 m, hodu kriketovým míčkem nebo vrhu koulí, skoku do dálky nebo výšky, běhu na 600 – 1500 m a štafetě.

Pohár rozhlasu – galerie:

Vybíjená – 3. místo

S bronzovým pohárem se vrátili i žáci 3. a 5. třídy z turnaje ve vybíjené.

OK OVOV – 1. místo družstva

Okresního kola Odznaku Všestrannosti Olympijských Vítězů se účastnilo 13 škol z Prahy 4. Jednoznačné vítězství si odneslo naše družstvo ve složení: Adéla Zimová, Rozálie Saidlová, Khrystyna Leta, Kateřina Šedová, Josef Musil, Nicolas Labaj, Jan Procházka a Martin Hošek. Soutěžní disciplíny byly: trojskok, kliky, hod medicinbalem, švihadlo a dribling. Proběhly i autogramiády sportovců, děti si užily skákací hrad, nechaly se potetovat….

I v soutěži jednotlivců jsme získali hodně medailí:

Zlato – Rozálie Saidlová, Kateřina Šedová, Josef Musil, Alice Moučková, Adéla Zimová

Stříbro – Rosalie Krýslová, Ella Macková

Bronz – Jan Šafránek, Jan Štochl, Kristýna Štochlová, Khrystyna Leta

OK OVOV – galerie:

KK OVOV – 1. místo družstva

Úspěšní sportovci z okresního kola se o týden později sešli v Podvinném Mlýně, kde se utkali o postup na republikové finále. Naše družstvo (opět ve složení Adéla Zimová, Rozálie Saidlová, Khrystyna Leta, Kateřina Šedová, Josef Musil, Nicolas Labaj, Jan Procházka a Martin Hošek) bojovalo až do posledního kilometru a udrželo si náskok. Po poslední disciplíně jsme se tak mohli radovat z 1. místa a postupu na RF do Brna.

Disciplíny krajského kola: 60 m, skok daleký, hod kriketovým míčkem, leh-sedy, shyby, dribling nebo běh na 1000 m.

V soutěži jednotlivců zabodovali:

Zlato – Josef Musil

Stříbro – Adéla Zimová, Kristýna Štochlová

Bronz – Rozálie Saidlová

Velká pochvala náleží i našim spojkám a rozhodčím (40 žáků 3. – 8. třídy), kteří se podíleli na organizaci závodů. Pomáhali např. Šárce Kašpárkové, Michalovi Pogánymu, Míše Hrubé  nebo Štěpánu Janáčkovi.

KK OVOV – galerie:

Napsat komentář